zaterdag 19 augustus 2023

Oeganda, Entebbe

Onze allerlaatste dag in Oeganda vandaag. Normaal zouden we vanavond rond half twaalf vertrekken, maar de vlucht is al verlaat tot 10 voor 1 de zondagmorgen…. Nog een lange dag dus.

We nemen dan ook rustig de tijd om te ontbijten en besluiten te voet naar de zaterdagmarkt te wandelen hier niet zo heel ver vandaan.

Op de markten zijn we precies toch niet zo’n graag geziene gasten…. Iedereen staart ons vreselijk aan en als we toelating vragen om een foto te nemen is het NEEN! We moeten dus iet of wat stiekem en algemene foto’s nemen zodat het niet echt opvalt.

Enfin we zijn al blij dat ze hier niet met stenen en tomaten naar ons gooien.

Wij zijn nog niet zo lang op de markt als het begint te regenen. Iedereen begint de koopwaar af te dekken en paraplu’s open te zetten.

Gelukkig is dit niet voor lang want we moeten nog te voet terug naar ons hotel.

Daar staat de man van de huurauto ons op te wachten, hij vraagt toch of wij hem willen raten op Tripadvisor… misschien doen we dit best niet.

Tijd om de koffers terug wat te ordenen en de laatste blog te schrijven.

Straks zit het er definitief op!

Het was een prachtige reis ! 3.175 kilometer door de parel van Afrika!

We hebben genoten van de prachtige natuur en dieren maar ook van de meestal zeer gastvrije , behulpzame en goedlachse mensen.( iets minder van het eten)

Het is een zeer gevarieerd en groen land en zeer geschikt om zelf met de wagen te verkennen ( als de auto meewil en je er niet mee inzit om meestal off road te rijden)

Dit was het dan voor dit jaar. Hartelijk dank aan onze volgers en wellicht tot volgende jaar????

Waar??????


Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

we hebben jullie "op de voet " gevolgd en het is een hele bijzondere unieke ervaring geweest die jullie met ons hebben gedeeld ! veilige terugvlucht !

Nadine 2023-08-19 12:08:02

Veilige terugvlucht en bedankt om mij te laten meereizen. 🙂

Anneke 2023-08-19 12:15:32

Wat een avontuurlijke en prachtige reis ! Straffe verhalen en knappe foto 's. Dank om dit te delen zodat ik ook een beetje in AFrika was. Goede terugvlucht !

Lena 2023-08-19 16:49:14

Wat een plezier jullie te volgen! Veilige terugreis!

Greet Basstanie 2023-08-19 17:19:30

Het is weer zoo vlug voorbij..,die avontuurlijke reis vol onverwachtte verassingen ., Nu dromen van een volgende keer naar onbekende oorden … Dank u voor ons dit alles te laten meemaken !!xxx

Danielle 2023-08-19 20:21:36

Het was weer een prachtige en superleuke reportage van jullie 😱👍 Hoe georganiseerd leven wij hier joh, alles erop en eraan. Maar die traditional doctor heb ik hier toch nog niet gezien, daar stonden interessante zaken bij 🤔😱😂

Chantal potters 2023-08-19 22:29:49

Wat een fijne en kleurrijke en gevarieerde ervaring om jullie te mogen volgen op deze reis … zo krijgen wij een heel goed beeld van Afrika … geniet nog van de laatste uren en veilige terugreis ! Dank 🙏

An 2023-08-20 12:10:08

Bedankt voor jullie dagelijkse reisverslag en voor de prachtige foto's! Ik heb er - alweer - van genoten! Hopelijk tot volgend jaar !

Kristien Vercruyssen 2023-08-21 09:32:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.