Lake Pukaki

Nieuw-Zeeland, Mount Cook

De weersverwachting voor vandaag was regen. De tent vanochtend toch nog droog ingepakt. Bij het informatiecentrum gevraagd wat we het beste kunnen doen. Ze raden ons aan om niet vandaag in Mount Cook te gaan wandelen, omdat het weer te slecht zou zijn. In Twizel miezerde het af en toe. We zijn toen maar naar Lake Pukaki gaan om daar te wandelen. Dit meer is prachtig blauw, omdat het gevoed wordt door het smeltwater van de Mount Cook. Daarna hebben we nog een wandeling langs de rivier in Twizel met allemaal bloeiende lupines gemaakt. Het ging echter steeds meer regenen. We zijn toch maar vroeg in de middag naar Mount Cook gereden, waar we een kamer hebben geboekt. Morgen zou het beter weer moeten zijn. En dan gaan we varen tussen de ijsschotsen en wandelen.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Jammer dat het weer maar niet wil meewerken. Jullie passen je wel goed aan en blijven daardoor toch wel genieten van de mooie landschappen

Wim 2015-12-03 05:45:06

Het is daar toch wel erg wisselvallig. Wat me steeds opvalt is dat de namen van bergen, meren enz. vreemd klinken. Net echt Engels maar meer een inlandse taal. Kijken jullie morgen uit tussen de ijsschotsen?

Bram 2015-12-03 10:56:10

Wat een belevenissen hebben jullie om nooit te vergeten. Jullie kaart hebben we ontvangen. Was de vis lekker? Geniet maar weer lekker van jullie vakantie.

Truus Kennepohl 2015-12-03 19:04:34
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.