Nederland, Montfoort

Laatste werkdag!

Een aantal van de reisgenoten zijn volgens mij al vrij, maar ik heb vandaag mijn laatste werkdag voor de grote reis.
Dit is meteen ook mijn laatste werkdag van dit jaar, dus dat maakt het dubbel bijzonder.

Ik ben blij om te zien dat er al zo veel mensen gereageerd hebben op onze verhalen op deze site. Ondanks een aantal (vreemde en vervelende) kinderziektes die Pindat nog heeft, gaat dat over het algemeen toch goed en dat is mooi! Maar de testfase waarin deze site zich nu bevind is er ook voor om dat soort problemen te ontdekken en op te lossen.

Ik hoop dat we tijdens de trip door Nieuw-Zeeland een boel mooie verhalen (met foto's) online kunnen zetten en een boel /pins/ kunnen plaatsen.

Nu weer (nog even) aan het werk.
~Guus

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Nou jouw laatste werkdag is nu ook voorbij en ik denk dat je nu tamelijk wanhopig je rugzak aan het inpakken bent, want je krijgt alles er natuurlijk niet in (Dat hoort ook zo). We horen het morgen wel. In ieder geval gaat heb je nu, na een lang jaar, toch wel erg lang vakantie.

Maria 2007-11-09 21:32:42

Even opletten allemaal!! Ik ben zaterdag bij Kees langs geweest en heb na moeizame onderhandelingen de alleenrechten verworven voor de uitvent van de nog resterende meloenen. Dus liefhebbers kunnen zich eventueel bij mij melden. Kees heeft net als de gemeente bij UPC heeft gedaan dat ik onder dezelfde prijscondities moet handelen. (Dus veel zal het niet opleveren, ik woon in een woonerf dus de verkoop aan de weg zal helemaal treurig zijn).

wimrut 2007-11-10 21:18:40

Zou de kwaliteit van de meloenen de verkoop langs de weg nog wel rechtvaardigen? Of zijn de meloenen herfstbestendig?

Bram 2007-11-11 14:06:31

hallo guus toch nog een reactie van mij en nog net op tijd. fijne valantie en tot ziems

toos 2007-11-11 15:19:27

Bedankt Toos!

Guus 2007-11-11 18:54:15

hallo allemaal, als het nu nog niet is gelukt trap ik de hele computer in elkaar. ik hoor wel of het is gelukt.

toos 2007-11-11 19:11:41

Ik zou de kachel maar op 24c laten staan. Dan is het lekker warm als je thuis komt uit de zomer van NZ. Anders vat je gelijk kou bij thuiskomst. Verder een goede en interresante (of moeten er meer T`s in dit woord) reis gewenst. Blijf aan de goede kant van de weg. Ps aan welke kant rijden ze eigenlijk. Groetjes fam. E van der Knaap

Edwin 2007-11-11 20:08:31
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.