Mangrove

Costa Rica, Palo Verde

Vandaag hebben we 's-ochtends een boottocht door de mangrove bossen gemaakt. Daarbij hebben we veel pelikanen, ibis, zeearend en andere vogels gezien. Ook hebben we krabben gezien. Na de lunch zijn we gaan wandelen naar de zoutpannen. Dat stelde niet veel voor, maar we hebben wel de brulapen gezien, die we ’s-ochtends vroeg al hoorden. Verder weer veel ara’s, een roze lepelar, een schildpad en nog veel meer prachtige vogels. Na het avondeten gingen we in het donker op zoek naar de vogelspin. Wij dachten, dat we een heel eind moesten lopen, maar hij zat gewoon in het gras bij onze huisjes. Dus we hadden er de hele tijd gewoon over heen gelopen.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Lekker geslapen dan die avond? :P

Anne 2011-12-06 10:53:13

Jeetje ziet er wel erg leuk! En lekker dat jullie gewoon in je shirtje lopen. Hier is het echt heeeel koud brr. Geniet er nog maar van :)

marja 2011-12-06 18:47:17

Allemachtig, grote zus die bang was voor een spinnetje...... leuk begin van je vakantie....... totale inspectie voor het slapen gaan?????!!!!

Margreet 2011-12-07 20:09:02
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.