Cahuita

Costa Rica, Cahuita

Vanochtend nog steeds regen. Dat was wel jammer, want nu gingen de flappen naar beneden op de boot, waardoor je weinig kon zien. De boottocht duurde ruim drieenhalf uur met tussendoor een koffiepauze. Daarna met de bus verder naar Cahuita. Dat is een plaatsje in het zuiden van Costa Rica, ook aan de Atlantische Oceaan.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

vandaag weer naar jullie reisverslag gekeken,zo te zien en lezen hebben jullie het prima dat beetje regen neem je maar op de koop toe alvast weer wat wennen voor volgende week.Zijn er geen mensen die met jullie willen bridgen of zijn jullie te goed en durven ze niet, bij ons gaat alles goed ,geniet nog van jullie laatste week,gaat wel snel zeg. groetjes van Henk enRiet

riet 2011-12-11 23:23:13

Hallo, Tja regen is onvermijdelijk bij zo'n rijke flora en fauna! En zo te zien koelt het ook niet echt af. En nog een aanvulling op Riet, dit biedt je wel de kans om mensen aan jullie bridge tafel te krijgen, ze kunnen jullie niet ontlopen, haha!

Jose 2011-12-12 18:46:00
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.