Whakatane

Nieuw-Zeeland, Whakatane

Vanochtend eerst de Pit Rim Walk in Waihi gelopen. Dat is een wandeling rondom een goud en zilvermijn. Daarna naar Kakitika gereden, daar is het dorp versierd met muurschilderingen.
De bakker had bijvoorbeeld een muurschildering van een bakkerij van vroeger op de muur. De slager ook die van vroeger enz. Daarna wilden we naar Te Puke, maar daar zijn we niet gekomen. We zaten ineens op een tolweg en aan het eind waren we waarschijnlijk voorbij Te Puke. Ook moeten we nu nog tol betalen, maar dat gaat de camping voor ons regelen. Morgen gaan we als het tenminste goed weer is naar White Islands. Dat horen we vanavond of morgenochtend 7.00. Is nog even afwachten dus.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Na een nachtje slapen hebben jullie toch nog de Pit Rim Walk kunnen lopen. Aan de benodigde energie zal het na de de hamburger van daags tevoren vast niet ontbroken hebben. De foto's zijn prachtig. Groetjes Maria en Martien

MenM 2015-11-07 14:06:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.