Zeehondenkolonie Westport en Punakaiki

Nieuw-Zeeland, Greymouth

Na de regen van gisteren was het vandaag weer droog. We zijn eerst terug naar Westport gereden, waar we een zeehondenkolonie hebben bezocht. De meeste waren, denken wij aan het vissen, maar er waren er een paar achtergebleven voor de toeristen. Daarna zijn we naar The Pancake Rocks and Blowholes in Punakaiki gegaan. Daar zijn we acht jaar geleden ook geweest, maar het blijft mooi te zien hoe het water de rotsen uitslijt, net of het een laag pannenkoeken is. Daar hebben we ook de Pororari River Track gelopen. Een wandeling van 2 uur door een leistenen kloof langs een rivier. Deze was erg mooi en afwisselend door het bos, dan weer langs de rivier, aan het einde was een hangbrug. Nu zitten we in Greymouth lekker in het zonnetje voor onze cabin.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Alleen de foto's zijn al een lust voor het oog, laat staan dat je daar ook nog echt bij ben. Er is zoveel mooie natuur dat je het ene al weer een beetje vergeet als het andere zich aandient.

Bram 2015-11-21 10:38:05

Wat een plaatje , zoveel water wat er ik dat meertje ligt is hier vandaag naar beneden gevallen.

Koos en Greet 2015-11-21 19:52:46

Prachtige natuur? En prachtige foto's. Nog wel weinig foto's van vogels, Kees. Je bent je verrekijker toch niet vergeten? Je hebt nog 3 weken de tijd!

Kees en Nicolien 2015-11-23 10:18:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.