Dagje rijden

Verenigde Staten, Mexican Hat, Utah

Voor vandaag staat de rit naar Moab in de staat Utah op het programma. Een behoorlijke afstand die we moeten gaan overbruggen.
Na het verlaten van de camping, gaan we eerst nog even naar de Horseshoe Bend. Een bocht in de Colorado River in de vorm van een hoefijzer. Na een stukje gelopen te hebben, komen we bij de bocht en vergapen ons aan het uitzicht en worden de nodige foto's gemaakt.
Als we weer terug bij de auto zijn, gaat de airco vol aan en rijden we een heel eind naar het noorden. Tijdens de lunchpauze eten we pastasalade met brood en na deze aanvulling van koolhydraten gaat de volgende bestuurder achter het stuur. Kort na de lunch komen we langs de rotsformatie die het plaatsje Mexican Hat zijn naam geeft en worden ook hier foto's gemaakt. Ook rijden we door Monument Valley. Een gebied waar grote hoge bergen bijna kaarsrecht uit de grond omhoog komen.
Na een flinke rit komen we in Moab aan waar het ondertussen toch wel wat drukker is dan verwacht. Hotel, motel en Holiday Inn zijn allemaal volgeboekt en ook de paar campings zijn vol. Uiteindelijk vinden we toch een plekje voor onze 3 tentjes en kunnen we morgen verhuizen naar een echte kampeerplek op dezelfde camping.
Voor nu tenten opzetten, eten, slapen en morgen weer actie!

Groeten,
~Guus en de rest


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Jullie komen toch steeds weer door een ander rotslandschap. Vooral foto vier is een leuk gevormde rots: die heeft zijn eigen afdakje gemaakt. Zo te zien gaat het dames ook goed; stralende gezichten bij het eten en de ander die even uit haar dak gaat. Het lijkt me de goede stemming voor een prachtige vakantie, maar aan het zien van de prachtige foto's kan dat bijna ook niet anders.

MenM 2012-05-07 12:42:57

Wat een prachtige rotsformaties. En met toepasselijke namen. De stemming zit er overduidelijk goed in. Houden zo! Groet Diny

diny 2012-05-09 10:25:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.