La Fortuna naar Rincon De La Vieja

Costa Rica, Rincon De La Vieja

Vandaag zijn we met de bus van La Fortuna naar Rincon De La Vieja gereden. Ze hebben bij de Arenal een stuwmeer gemaakt. Daar zijn we omheen gereden. Onderweg kwamen we een neusbeertje tegen. Na aankomst hebben we nog wat gezwommen, brrr. wat een koud water en 's-avonds hebben we een prachtige zonsondergang gezien. Deze lodge is volledig ecologisch. Alles wordt gerecycled. Zelfs de zeepjes, die er liggen zijn gemaakt van afgewerkte olie . En toch wordt je er schoon van.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

En was dat een beetje een comfortabele bus? Hoe zijn de wegen daar, erg hobbelig of valt dat wel mee? Ik vind het wel mooi om te merken dat ze daar zo milieubewust zijn en dit moeiteloos combineren met toerisme. Zit er veel prijsverschil tussen die ecologische lodges en niet-ecologische? Ik ben wel benieuwd in hoeverre ze die milieubewustheid doorberekenen aan de toeristen. Maar goed, voordeel als je compleet zelfvoorzienend bent, is natuurlijk ook dat je lodges op unieke plekken, midden in de natuur kunt bouwen. Is dat ook waar jullie zitten? Of is er vaak toch een dorpje of iets van bewoning in de buurt? Wel zo handig voor de boodschappen ;-)?!

Jose 2011-12-03 10:20:11

Mooie foto! Dat belooft wat voor Amerika! :)

Anne 2011-12-03 18:05:25
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.