Blue Mountains

Australië, Lithgow

Vanochtend naar Echo point geweest en de three sisters bewondert.
Dat zijn volgens de legende drie zussen, die met wat mannen flirten, wat pa niet goed vond en ze als straf veranderde in drie rotsen. Daarna zijn we om the Three Sisters heen gewandeld. Dat was een vrij steile afdaling, waarbij Annet de bibbers in haar benen had. Maar goed we zijn heelhuids beneden gekomen. Daarna ging het lopen goed. Naar bocven gingen we met de Skyway, een kabelbaan met een glazen vloer. Toen nog een stukje lopen en het rondje was compleet. Bij het events lookout point heben we gepicknickt. Nu zitten we in Lithgow, waar we morgen een ritje met een oude stoomtrein gaan maken.

Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Ging dat in de kabelbaan met glazen vloer wel goed dan? Volgens mij is Annet daar ook niet zo'n fan van? Goed om te lezen dat jullie je nog goed vermaken en van alles ondernemen. Groeten!

Guus 2009-10-14 09:27:01

Zo te lezen zijn jullie de slechte campingervaring weer goedt te boven gekomen en heeft het jullie energie niet aangetast. Het is tenminste weer een dag geworden met "van alles wat". Groetjes, Maria en Martien.

MenM 2009-10-14 11:25:22

Kan me wel herinneren dat de Blue Mountains zo mooi waren al is het lang geleden! Jullie maken wel een prachtige "highlights"reis zeg! Veel plezier nog, groetjes ook van de meiden.

Willem en Mary 2009-10-14 13:24:55

Het begint al een beetje op wintersport te lijken, dat gedoe met kabelbanen en zo. Annet heeft daar die angst wel een beetje overwonnen, dus dit moet toch ook niet zo'n probleem zijn. In Nederland de nodige commotie over de DSB bank. Een paar mooie winterse dagen gehad met krabben van de autoruiten. In de Alpenlanden wat problemen met hevige sneeuwval. Maar dat willen jullie eigenlijk niet weten als je zo heerlijk aan het relaxen bent met zomers weer.

Bram 2009-10-15 10:49:32

jan en thea gaaf al die plekken waar jullie geweest zijn heel veel plezier jullie daar vele groetjes van ons en bas en niels

herman en marjola 2009-10-15 18:58:17

Hallo wereldreizigers. Wat een geweldige verhalen heb ik gelezen. Wat maken jullie ontzettend veel mee. We wensen jullie nog heel veel plezier. Geniet er lekker van. Groetjes Frans en Marian

Marian Kennepohl 2009-10-15 19:12:57

Hallo Annet en Kees, Waren de drie zussen/rotsen mooi? In zo'n kabelbaan met glazen vloer moet je geen last van hoogtevrees hebben. Zou niets voor Ad zijn. Ad is jarig geweest en ... wat een verrassing ... een verjaardagskaart voor hem van jullie, afgestempeld in Den Haag. Raadsel: wie heeft de kaart gepost? In ieder geval HEEL HARTELIJK BEDANKT voor deze VERRASSINGSKAART. Annet en Kees, geniet verder van deze bijzondere reis! Ad en ik willen binnenkort (herfstvakantie) weer twee dagen Pieterpad lopen. Groetjes van Ad en Lucia

Lucia 2009-10-15 22:42:10

Hoi meiden, houden jullie nog 'n dagboek bij? Jullie beleven zoveel, ik zou 't allemaal niet kunnen onthouden. Geniet lekker verder en de groetjes aan de mannen!

Carla 2009-10-17 21:41:34
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.