Ayers Rock(Uluru)

Australië, Alice Springs

Vannacht in een hostel geslapen,waar we een uitgebreid buffetontbijt hadden,dat bestond uit 1 pak brood met keuze uit suiker of jam als beleg.MMMMMM

Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Ja ja ja, dat klinkt een beetje als de buitenland reisjes met school! Daar hadden we dan de keuze uit boter of jam. Die reisjes waren (op het ontbijt na) overigens altijd wel heel gezellig. Ik neem aan dat jullie de pret ook niet door (g)een ontbijt laten bederven toch?

Guus 2009-09-25 10:27:34

Ik zie dat de opmerking over overgewicht niet nader uitgelegd had hoeven worden: bij ons thuis noemden we een boterham met boter en soms met boter en suiker een boterham met tevredenheid. De volgende keer smaakt een "echt" ontbijt wel vele keren lekkerder.

MenM 2009-09-25 10:52:22

nou dat klinkt best wel lekker!! jammer dat er geen foto's van zijn verzonden. maar goed, dan was het was Altena (Lage Vuursche) eigenlijk toch wel uitgebreid, als ik dit zo hoor. nu smaakt de koffie straks extra lekker, neem maar een grote koek erbij, dan kom je toch de dag wel weer door. veel plezier en groetjes

Toos 2009-09-25 12:57:12

Hallo Annet en Kees, Vandaag pas lees ik jullie verhalen. Als ik eerder keek, zag ik niets. Nu weer op een andere manier het pad gevonden. Maar aldoende leert men. Leuk dat jullie iedere dag kunnen schrijven. Het ontbijt lijkt wel op een 'echt Frans ontbijtje'. Kregen jullie er nog een bak slobberkoffie bij? Geniet fijn verder. Tot het volgende verhaal! Groetjes van Ad en Lucia

Lucia 2009-09-25 22:28:57

Jan en Thea jullie zijn weer eens 2e geworden met de interne! Vlgns Astrid klopt de uitslag wel; bijna alles gewonnen niets verloren! Ik heb jou, Thea wel eens anders horen piepen: we zijn ingemaakt! Dus die uitslag klopt weer eens niet. Ik heb wel lekker jullie prijzen ingepikt alleen jammer dat er het e.e.a. uit m'n fietstas verdwenen is na een after party bij het vierkantje. Bij jullie verdwijnt er ook weleens wat als ik het zo eens lees maar dat mag de pret niet drukken toch? Geweldige trip verder en we houden jullie ook op de hoogte van alle avonturen die we hier, in ons prachtige Lansingerland zoal mogen beleven.

Lida 2009-09-26 10:52:17

We zijn 2e geworden (natuurlijk). Wat een jaloerse reacties van de van zeelen-club , jammer. Kontroleer bij terugkomst de tuin van lida, want of er echt iets is verdwenen? Het was een leuke avond en volgend seizoen weer 2e? of 1e? Leuk jullie trip zeg, het lijkt iedereen geweldig om zoiets te doen en ook grappig om zo kontakt te hebben. Veel plezier !!!

aad en astrid 2009-09-26 13:02:27

Hoi lieve mensen Evelien werkt in de weekenden ook bij Ayers Rock (ha, ha) Mooie foto's. Geniet ervan en ik ben stiekem 'n beetje jaloers op jullie, dat mag toch wel.

Carla 2009-09-26 18:54:40

Maar hoe is Uluru nu? Ik ben benieuwd of jullie het ook bij zonsopgang of ondergang hebben gezien! FOTO'S! FOTO'S!

Anne 2009-09-26 20:59:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.