Te Papa museum Wellington

Nieuw-Zeeland, Wellington

Vannacht in ons tentje gelegen. Het heeft de hele nacht geregend, maar het was gelukkig niet koud. We hebben 12 uur achter elkaar geslapen. Toen we wakker werden, miezerde het nog een beetje. Eerst maar gedouchd en gegeten. Daarna hebben we de tent leeg gehaald en die laten staan. Misschien wordt hij vandaag nog droog. Nat inpakken kan altijd nog. Vandaag zijn we naar Wellington gereden. Acht jaar gelden zijn we ook in het Te Papa museum geweest en we vonden dat toen een schitterend museum. Het is nog steeds een mooi museum, we hebben er zo waar vier uur rondgelopen. Daarna nog even naar de haven geweest en toen weer terug naar Upper Hutt gereden.
We hadden gisteren een cabin gehuurd voor twee nachten. Nu deze is wel sober. Twee stapelbedden aan iedere kant en in het midden een tafeltje met 2 stoelen, maar het kost niet veel en er was niets anders vrij. Morgen willen we gaan fietsen, het weerbericht ziet er goed uit. Dus we zien wel.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Het weer daar lijkt nu wel een beetje op het weer hier. Vandaag trekt de eerste herfststorm over ons land en op dit ogenblik (zondagmorgen) klettert de regen tegen de ramen. Jammer voor Sinterklaas die vandaag bij ons in de stad aankomt. Gelukkig is het daar niet zo erg dat het jullie in je plannen hindert. Zo te lezen hebben jullie een druk program en genieten jullie er met volle teugen van. Erg leuk om te lezen en om de mooie foto's te bekijken. Slaap lekker in het stapelbed! Groetjes, Maia

MenM 2015-11-15 11:38:28

Apart museum, binnen en buiten zeker? Het herdertje staat al vroeg in de kerststal. Veel plezier nog en de groeten van moeders.

Koos en Greet 2015-11-15 19:27:15

Waaide het nog steeds zo hard in Wellington?

Guus 2015-11-16 16:45:19

Ja Guus, het waaide nog steeds en af en toe regende het. En Koos Jozef staat op Maria te wachten, maar die heeft nog geen zin.

VanRutten 2015-11-17 05:09:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.