San Jose naar La Fortuna

Costa Rica, La Fortuna

Vandaag vroeg wakker. (Jetlag) 's-Ochtends zijn we eerst naar een ecologisch centrum in San Jose geweest. Costa Rica is heel erg bezig met eco-natuur. Alle tourisme is in handen van de locals. Je ziet hier geen grote hotelketens. Wij hebben een schidlpad geadopteerd, die we Truus hebben genoemd. Ja mam, zou heb je ineens een naamgenootje in Costa Rica. We krijgen via internet te horen hoe het met deze schidlpad gaat. Daarna hebben we een boottocht gehad, waarbij we veel brulaapjes, vogels, leguanen en een krokodil hebben gezien. We kregen daar ook een lunch, wat nog op houtvuur werd gekookt. Was erg lekker. Daarna zijn we doorgereden naar La Fortuna aan de voet van Arenal vulkaan. Er zitten hier erg veel vogeltjes, zoals kolibries en kingbirds. We hebben een wildlife guide gekocht, waar veel vogels opstaan, zodat we kunnen opzoeken wat we zien.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

En ook foto's plaatsen lukt goed! De eerste kiekjes laten zien dat jullie wel oog voor detail hebben, dat kikkertje op die boomstam hebben jullie die zelf ontdekt of heeft de gids jullie daarop gewezen? En hoe is de rest van de groep? Zijn dat de mensen op de foto met pap? Geniet nog maar even van de jetlag = vroeg op en vroeg naar bed, maar aangezien het daar 's avonds al vroeg donker is zal dat niet zo erg zijn, denk ik!

Jose 2011-11-30 20:34:30

Dat kikkertje is toch zo'n giftige kikker?? Pas maar op zou ik zeggen. Maar natuurlijk is het plaatsen van de foto's gelukt! Had er de volste vertrouwen in! :) Geniet maar lekker van jullie reis!

Anne 2011-12-01 22:15:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.