Kakadu NP

Australië, Darwin

De volgende ochtend gingen we om 6 uur uit bed.
Na een echte 4WD drive door rivertjes en een hoop hobbels kwamen we aan bij de Florence Falls. Na wat pootje baden gingen we naar de Baramundi Gorge. Een kloof met een waterval, waar we weer lekker gezwommen hebben. Dat zwemmen is heerlijk, want het is hier 35 graden. We lopen de hele dag water te drinken, dat is hier echt een eerste levensbehoefte. Daarna zijn we naar Aboriginal Cultural Centre geweest, waar we wat van de gewoonte en gebruiken van de aboriginals hebben kunnen zien.
Aan het eind van de middag hebben we tekeningen bekeken van de aboriginals in Ubiri. Deze zijn duizenden jaren oud. Daarna naar de camping, waar we nog net even konden zwemmen voor het diner.
Het is hier om 18.30 donker. We slapen in een soort 2 persoonshutjes van tentdoek, waarin wel een bed is, maar verder niets. Geen elektra, geen stoel of een haakje om iets op te hangen.
Is ook niet nodig, want zodra je in bed ligt, slaap je al.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Leuk! Ik herken veel van toen jose en ik er geweest zijn. Wij hebben ook in die hutjes geslapen en hebben jullie al walibi's gezien?? toen liepen er daar genoeg van. Veel plezier nog!

marja 2009-09-23 14:16:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.