Mountainbiken door achterland Queenstown

Nieuw-Zeeland, Queenstown

Vandaag hadden we een toertje geboekt, waarbij we eerst met een oude stoomboot vanuit Queenstown naar Peak Farm vaarden. Daar vandaan gingen we door de heuvels moutainbiken. We waren de enige die dit toertje hadden geboekt, dus de gids was voor ons alleen. Hij zette ons ergens af en wij gingen dan alleen fietsen. Het landschap was prachtig. Er waren geen huizen, enkel af en toe wat schapen en koeien. Die schrokken overigens zo van ons, dat ze hard wegliepen. Na 2 uur hebben we een picnic lunch bij een meertje gehad. Was een erg mooi punt en smaakte prima, want het was best inspannend. Daarna een stuk teruggereden met de auto en het laatste stuk weer gefietst en met de stoomboot weer terug naar Queenstown. De camping, waar we slapen heeft allemaal dingen met stoom. Tegenover onze tent is een keuken met allemaal afsluiters en meters. Heel apart.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

En spierpijn? Nee natuurlijk niet jullie zijn super afgetraind.:)

Koos en Greet 2015-11-25 11:20:36

Het lijkt de stoomboot van Sint Nicolaas wel. Overigens wel een sportief dagje!

Bram 2015-11-25 14:01:29

Niet echt een speedboot dus... Hoe staat het eigenlijk met de kampvuren? Of te veel regen?

Guus 2015-11-25 15:18:48

eindelijk eens een reactie van mij! ik heb wel steeds op pindat gekeken naar de verhalen en mooie foto"s, maar er kwam maar niet van om iets te schrijven. het ziet er allemaal heel mooi uit en wat een sportieve vakantiegangers, elke dag een vol programma en jullie zien er nog "fris en fruitig" uit. leuk om jullie verslagen te lezen, jammer van de regen, hopen dat de laatste dagen een lekker zonnetje schijnt. wij wensen jullie nog veel plezier! geniet ervan! groetjes, Martien en Toos

Toos 2015-11-25 20:39:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.