Paardje rijden

Verenigde Staten, bryce canyon, utah

Vandaag lekker wakker geworden in de blokhut. De verwarming was in de nacht een aantal keer aangeslagen, dus koud hebben we het zeker niet gehad. Vandaag stond er iets bijzonders op het programma.
Dus om half negen stonden we voor 6 vierbenige trouwe kameraden. Jaja we gingen paardrijden! Ookal was niet iedereen meteen enthousiast van het idee, dat werden ze wel nadat we voorgesteld werden aan onze trouwe kameraad voor het volgende anderhalf uur.
Guus kreeg een paard genaamd 'Ugly', omdat deze ongelijke oren had; Anne kreeg Kopenhagen; Marja kreeg Dandy; Jose kreeg Casino, gewonnen tijdens pokeren; Annet kreeg Chief en Kees kreeg Dixie.
We maakten een tocht door het bos, waarbij we in het totaal 7 hertjes tegenkwamen. Ook kregen we al een glimps van Bryce Canyon te zien.

Na het paardrijden gingen we met een shuttlebus het park in. Hier hebben we een wandeltocht van twee en een half uur door de Canyon gemaakt. Je liep hierbij echt door de rotsformaties heen. Ook dit is weer zo'n mooi gezicht dat het nog verwondelijker is dat de natuur dit allemaal zelfgemaakt heeft!

Vervolgens gingen we de auto in om naar onze volgende bestemming te rijden. Dit is Zion, een klein park waar ze een mooie kloof hebben.
Het weer is ook erg mooi en dit is ook te zien aan het aantal mensen wat hier rond rijdt. De camping en zelfs de overflow was helemaal vol. Gelukkig hadden we net buiten het park nog een plek op de camping. Hier blijven we twee nachten, want morgen gaan we een riverwalk doen.

Groetjes,

Anne en de rest.

Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Jullie hebben vastwel lekker geslapen in zo'n verwarmde blokhut. Ik hoop wel dat jullie ook foto's hebben van het paardrij gebeuren: dat we nog mee mogen maken dat Guus op een paard zit, laat staan rijdt. Ik vraag me wel af waarom Guus nu net het paard met "iets' aan zijn oren kreeg. Tot nu toe hebben jullie wel geluk met het vinden van een plaatsje op een camping: misschien zijn kleine tentjes dan toch wel extra handig. Wij hebben geen flauw idee wat we ons voor moeten stellen van een riverwalk, het zal toch wel iets anders zijn dan over het water lopen, dat was aan iemand anders voorbehouden. Het klinkt in ieder geval als een enerverende bezigheid. We komen daar vast ook achter. Geniet maar lekker, zeker ook van het goede weer. Heel veel groeten uit een, nog steeds, nat Nederland.

MenM 2012-05-11 10:23:40

hallo allemaal, eerst alles weer eens even bijgelezen, het is toch niet erg als ik alles niet in een keer kan onthouden? juliie maken er wel een avontuurlijke vakantie van, maar als je daar bent wil je toch alles zien en doen. erg leuk om te lezen, geniet er nog maar van en wij blijven jullie volgen. groetjes,

toos 2012-05-11 13:35:25

Hallo familie Van Rutten, Wat leuk om jullie reisverslag te lezen en de foto's te bekijken. Het ziet er echt gaaf uit. Gaaf die Grand Canyon, helikoptervlucht, buggys's rijden, raften etc. Veel plezier nog en geniet ervan.

Marc Plooy 2012-05-12 08:21:32

Hallo allemaal, Alle verhalen weer gelezen en het blijft boeien om te zien wat jullie allemaal gedaan hebben en vooral gezien hebben. Het zijn wel afstanden die jullie moeten afleggen. Niemand van het paard gevallen? Ook nog koeien gedreven? We lezen het wel weer. Groetjes, Bram

Bram 2012-05-12 10:26:18

Leuk zeg, sportievelingen! Veel plezier nog cowboys en girls!

Caroline 2012-05-12 14:04:23

Het wordt eentonig om alle superlatieven uit de kast te halen! Toch is dat het enige wat recht doet aan alles wat we zien. Voor jullie komt er dan bij dat het geen plaatjes kijken is maar echt beleven. En dat gaat waarschijnlijk onze verbeeldingskracht te boven. Maar gelukkig doen jullie ook dingen zoals gewone stervelingen. Gewoon lekker paardrijden, gelukkig in Tilburg op de kermis al op de pony's geleerd. Ik zeg maar weer: geniet ze. (en doe voorzichtig hoef ik er niet bij te zeggen, want zo te zien doen jullie dat toch niet helemaal) Groet. Diny

Diny 2012-05-12 19:15:16

Het ziet er weer avontuurlijk uit zeg. Wat een geweldige ervaringen. Geniet er nog maar van. Groetjes

Angela 2012-05-12 20:47:02

Het lijkt erop dat de paardrij-rit Guus toch wat zwaar gevallen is.. afgaande op de laatste foto! ;-)

Sanne 2012-05-12 22:39:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.