Nieuw-Zeeland, Doubtfull Sond

Rondcruisen door de Doubtfull Sounds - dag 2!


Ondanks enig gesnurk waren we 's ochtends voldoende uitgerust voor een nieuwe dag op de boot.

.....Wat strubbelingen met internet gehad, maar nu dan het vervolg of eigenlijk een aanvulling op gisteren, want naast de dolfijnen hebben we ook een kolonie zeehonden mogen bewonderen (zie ook foto vorige dag en hieronder). De meeste (vrouwtjes??) lagen ongegeneerd te zonnen, terwijl de mannetjes een robbertje aan het knokken waren (t is ook altijd hetzelfde liedje met die mannelijke hormonen!). Er waggelde ook nog een klein, pluizig, zeehondje rond, was echt leuk om te zien!

En om het helemaal compleet te maken, doken er ook nog twee zogenaamde yellow-eye pinguins vlakbij de boot naar boven! Deze waren wat schuwer, dus helaas geen foto!

Na alle natuur in ons opgenomen te hebben, werden we opnieuw door de dolfijnen geescorteerd naar de haven. We hadden Harry heel vakkundig geparkeerd (om het risico op inbraak te minimaliseren) en dat had zijn vruchten afgeworpen! Dus konden we gelijk weer de weg op, op naar Queenstown!

In Queenstown was het heerlijk supperzonnig bbq-weer! Na onze eerdere (klungelige) bbq-poging, werd de bbq in kwestie eerst aan een deskundig oordeel onderworpen...De 'bbq master' gaf het groene sein, waarop de boodschappen werden ingeslagen. Het werd helemaal een gezellig avondje toen we ook nog een plaatselijke kroeg bezochten, waar we enkele cocktails hebben gedronken met voor zichzelf sprekende namen als 'Velvet Hammer', 'Grizzly Bear', 'Jungle Juice', 'Blue Illusion' en 'Horney Monkey'!

Groetjes van ons allemaal!










Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

wat een leuk verhaal op 4 dec. alleen gesnurk en voldoende uitgerust dat was het dus wel leuke foto,s wat een belevenissen allemaal

martien tr 2007-12-05 10:17:56

Kort maar krachtig zullen we maar zeggen: dat krijg je ervan als je pas om 23.30uur naar bed gaat. Volgens mij zijn er wel enkele personen die in "normale" weekends dan aan uitgaan beginnen te denken!!! Maar zonder gekheid, jullie zien er heel tevreden genietend uit op de boot. Dat kan toch ook bijna niet anders met zo'n adembenemend uitzicht.

MeM 2007-12-05 11:56:39

Hey vakantiegangers, Wat onwijs leuk om jullie vakantieverhalen te lezen en vooral de foto's alvast te zien. Ik vind het heel stoer dat jullie parachute hebben gesprongen. Geniet nog lekker van jullie vakantie. Gezellige Sinterklaasavond (doen jullie surprises???). Veel liefs, Susette

Susette 2007-12-05 14:32:17

Even nog een toegevoegde reactie. Was ik nog vergeten te vragen. Die doubtful sounds is natuurlijk het gesnurk of is dat toch te banaal en moet ik me er iets anders bij voorstellen? Help me uit de brand.

Diny 2007-12-05 16:50:52

Echt zelf gevangen die vis Kees? Of even iemands hengel overgenomen? Lijkt me toch wel een aardig maaltje voor iemand.

MenM 2007-12-06 11:40:49

O, wat gezellig: bbq-en. Leuk hoor. En dan de namen van die cocktails: haha. Jos, heb je opgeschreven wat de ingredienten zijn? Dan kunnen we binnenkort wel weer eens een cocktailavondje houden, nietwaar? :-) Ik ga snel verder lezen...

Mariska 2007-12-06 16:34:44

Echt zelf gevangen die vissen!

Guus 2007-12-06 20:06:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.