Santa Cruz

Verenigde Staten, Big Sur, California

In het hotel hadden ze gezegd, dat we binnendoor naar de kust konden rijden. We moesten dan wel door een militair terrein rijden, maar dat was geen probleem als we ons konden legitimeren. Dat was echter niet nodig. Het militaire terrein hadden we gauw gevonden, maar toen de juiste weg nog. Na een paar keer vragen reden we dan toch over een slingerend pad berg op en weer af naar de kust.
We zijn via de pacific highway naar Carmel gereden. Hier heb je de 17 mile drive. Dat is een tolweg langs een stukje van de kust, langs golfbanen en grote huizen. Wij vonden het niet zoveel voorstellen. Daarna zijn we naar Santa Cruz gereden, want we wilden nog 1 nacht kamperen. De tentjes waren 's ochtends niet helemaal droog, dan konden die drogen. De campingeigenaar had echter medelijden met ons en bood ons een 6 persoons cabin aan voor de prijs van een campingplaats. Daarnaast was een veldje waar we onze tentjes dan konden drogen. Dat hebben we natuurlijk gedaan. Er was ook weer een vuurplaats bij, dus we hebben weer lekker bbq.

gr. Annet en de rest

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Zien jullie er ondertussen zo zielig uit dat de campingbaas medelijden met jullie heeft? Dat lijkt me gezien de enthousiaste verhalen en de vele vrolijke foto's toch minimaal lichtelijk overdreven. Ik ben erg goedgelovig maar dit geloof ik toch echt niet. Ik heb meer het idee dat jullie ook goed toneel kunnen spelen: het zij je vergeven als je er een kant en klaar slaappplaats door kunt krijgen en je de traditionele bbq toch kunt houden. Ik krijg de neiging om zo gauw Guus en Anne bij ons zijn meteen te gaan bbq-en en er dan rustig af te wachten, dan komt het vast goed met zo'n geroutineerde bbq-ers.

MenM 2012-05-19 11:34:45

Ik dacht dat dat mijn privilege was: zielig doen. Mij lukt het ook nog wel eens om iets gedaan te krijgen. Maar goed: groot gelijk, dat heb je toch maar mooi gehad. Jullie zien er allemaal nog heel blij en gezond uit. Maar het begint natuurlijk nu toch wel te kriebelen??? Geniet nog maar even. Groet Diny

Diny 2012-05-19 17:52:27
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.