The Pinnacles en Cape Palisser

Nieuw-Zeeland, Upper Hutt

Vanmorgen zijn we naar The Putangirua Pinnacles geweest. Dat zijn een soort orgelpijpen, die ontstaan zijn, doordat de regen het zand van de rotsen heeft gespoeld. Vanaf de parkeerplaats was het een twee durende wandeling, waarbij we 250 meter hoogte moesten overbruggen door de middle of nowhere. Uiteindelijk kwamen we bij een uitkijkpunt en hadden we prachtig uitzicht op The Pinnacles. Daarna zijn we doorgereden naar het zuidelijkste puntje van het noordereiland Cape Palisser. Daar staat een vuurtoren, waar vandaan je een prachtig uitzicht hebt. We zagen de vuurtoren al staan tot de weg ineens afgesloten was. Je kon er niet door omdat er een stuk weg weggespoeld was.
Nu ja dan maar weer terug, de weg er naar toe was prachtig langs de zee. Een straf om er te rijden was het niet. Op de camping in Martinborough konden we niet blijven,omdat er een feest van het weekend was. We zijn daarom doorgereden naar Upper Hutt. Ook daar is het erg druk. Vannacht slapen we in ons tentje, morgen en overmorgen hebben we wel een cabin.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Mooi die orgelpijpen. Hoelang zal dat geduurd hebben, voordat ze er zo uitzagen? Langs de weg al die gele voorjaarsbloemen is ook mooi. Is het aan de frisse kant, zo aan jullie kleding te zien?

Bram 2015-11-14 11:21:45

Ja het is inderdaad aan de frisse kant.

VanRutten 2015-11-15 04:54:26

Aardige hoogte Annet maar je nog nog lachen....Hebben jullie ook een selfie stick?

Koos en Greet 2015-11-15 19:11:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.