Lekker opgeschoten

Verenigde Staten, Washoe County

Hallo medereizigers,

We zijn vandaag lekker opgeschoten met onze reis naar San Francisco.

Bonus op de reis was dat we de Bonneville zoutvlakte passeerden. De Bonneville-zoutvlakte is een zoutvlakte met een oppervlakte van 260 km². De zoutvlakte ligt in het noordwesten van Utah, de I-80 loopt er doorheen. Het zout is op sommige plaatsen 1,8 meter dik. De vlakte is ontstaan doordat het zoute Lake Bonneville opdroogde. Het is de grootste zoutvlakte ten westen van het Great Salt Lake.

Het was een heel gaaf gezicht, door de bolling ontstaat er een illusie. Hoop dat ik dat heb vast kunnen leggen met een paar foto's.

Omdat de reis zo voorspoedig verloopt, rijden we door naar Reno, een kleine versie van Las Vegas. Henk is wel benieuwd hoe dat er uit ziet. Het hotel is net geboekt, via Groupon met gratis drankjes šŸ¤£šŸ„‚šŸŗ...... Hollanders!

Zal straks nog een klein verslagje schrijven van ons avontuur in Reno!

.... 00:08 uur. Het hotel is super!! Megakamer, badkamer en bed. We hebben hier van het buffet gesmuld, in de verschillende bars wat gedronken en rondgekeken, vooral onze ogen uitgekeken naar de interessante figuren die hier rondlopen.

Er is hier geen 'strip' zoals in Las Vegas, dat maakt de sfeer toch wel anders. Wel leuk om een keer gezien te hebben.

Morgen nog een paar uurtjes en dan komen we aan in San Francisco, maar misschien besluiten we wel om 1 dag in Sacramento te blijven. Eerst maar eens kijken wat daar allemaal te beleven is.

Tot morgen maar weer!

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Kunnen jullie alle indrukken nog verwerken??? Goede reis

Hetty 2019-06-02 10:36:49

Jullie hebben het heerlijk zo te lezen en te zien. En inderdaad veel indrukken. Geniet er van samen en liefs vanuit een warm Nederland.

Esther 2019-06-02 13:11:00

Mooie fotoā€™s weer ,en jullie genieten zo te zien, hier is het 32 graden ,en zitten met een koud drankje buiten ,jullie genieten maar lekker groetjes .

Alie 2019-06-02 19:52:05

Waren er toevallig geen snelheidsrecordpogingen?

Charles 2019-06-04 00:08:24
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.