Grand Canyon West, Hoover Dam en aankomst Las Vegas

Verenigde Staten, Las Vegas

Hoi, daar zijn we weer!

Eerst even een aanvulling op gisteren. De laatste avond in Williams zijn we bij 1 van de oudste, nog bijna originele, steakhouses langs route 66 wezen eten: Rods Steakhouse. Zie foto's, dan hoeven we verder niets meer te melden....

We zaten vanmorgen om 8 uur in de auto op weg naar de Skywalk van de Grand Canyon. Dit ligt in het Hualapai reservaat en is geheel eigendom van de Hualapai en wordt ook door hen gerund. Het is een glazen looproute die 4000 ft. boven de Canyon hangt. Wat een belevenis is dat zeg! In het begin een beetje eng zo'n glazen vloer, maar dat went snel. Eigen camera mocht niet mee, hahaha, stelletje slimmeriken! Maar goed, fotografen natuurlijk genoeg en aan het einde kan je kiezen voor 1 printje of alle foto's digitaal. Het is de laatste geworden. We kunnen ze nog niet op het blog plaatsen, ze moeten eerst gedownload worden.

Toen zijn we richting Las Vegas gereden via de Hoover Dam. Wat een bouwsel is dat. Voor Henk was dit onherkenbaar, ondanks dat hij er al eens was geweest, was er zoveel bij gebouwd. De foto's staan op de andere camera.

Ditzelfde geldt voor Las Vegas. Toen hij er voor het laatst was (jaartal laten we even achterwege) was het nog niet zo vol gebouwd. Het is een flinke overgang van de natuurparken naar Las Vegas. We vinden het hier druk, terwijl het seizoen hier nog moet beginnen! Haha, zijn niets meer gewend.

Groetjes vanuit Las Vegas!

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Ach na al dat natuurschoon wil je daar toch ook niet zijn.... al moet je het een keer gezien hebben.... met gierende banden wegwezen.... ?? Of toch maar effe blijven nog ? Hoe dan ook ,maak er toch maar weer een feestje van . Kusssss

Esther 2017-06-11 11:35:09

Viva Las Vegas!

Charles 2017-06-11 11:59:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.