Aankomst in LA

Verenigde Staten, Los Angeles

Hey allemaal,

De reis van Las Vegas naar Los Angeles is voorspoedig verlopen. Een reis van theoretisch 4,5 uur. Praktisch is het wat langer geworden. Natuurlijk omdat we onderweg even gestopt zijn om de inwendige mens wat gerust te stellen, maar ook omdat LA een belachelijk drukke stad is en er de hele dag file staat. Maar geeft niet, we hebben geen haast.

Na ingecheckt te hebben in ons motel, zijn we naar El Segundo gereden. Deze wijk ligt aan het strand, maar hier zit ook een vestiging van Rock & Brews restaurants. Deze formule is opgezet door Gene en Paul van Kiss. Dus ja, daar wilde ik wel eten natuurlijk!

Leuk concept en heerlijk eten, 25 bieren van de tap (!) ingericht met allemaal rock gerelateerde attributen en buiten in het zonnetje..... Prima afsluiter van de dag. Het was nog een uurtje (ook weer door file) terug naar ons motel, na zo'n reisdag is een avondje op de kamer met een borrel ook helemaal goed!

Morgen gaan we kijken of we er tussen kunnen komen in Hollywood..... 🎥🎬📽️

Groetjes van ons!!

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Heerlijk om te lezen hoe leuk jullie het hebben het gaat opschieten nu....

Sandra 2017-06-14 08:09:21

Het ziet er allemaal wel erg aantrekkelijk uit hoor. Op naar Hollywood, misschien is er nog wel een rolletje voor jullie weggelegd, figuranten of gewoon de toerist uithangen😜

Janine 2017-06-14 09:20:35

Yoehaaaaaa LA !! Fun fun fun Weer een totaal andere wereld . Zijn jullie ook wel eens een dagje gewoon moe.... ?? Het gaat maar door. Ondanks pindat kan ik jullie niet bijhouden. Geniet er maar goed van en doe ze daar groeten van Esther ... dan weten ze het wel weer 😜 Liefssssss

Esther 2017-06-14 09:50:42

Wilde dagen vol gekkigheid! Top😁

Suzanne 2017-06-14 17:04:58
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.