Reis en eerste bezoek Arches

Verenigde Staten, Green River

Hallo allemaal,

Allereerst willen we even laten weten dat we het gezellig vinden dat jullie met ons meereizen en vinden wij het op onze beurt weer leuk om jullie reacties te lezen.

Vanmorgen weer een licht ontbijt genuttigd op de kamer. Best fijn als we geen ontbijt bijboeken, dan eten we tenminste niet elke ochtend vet onbijt🙈

Daarna zijn we richting Arches National Park gereden. We hadden nog geen hotel geboekt voor de komende drie nachten, dus zijn we voor het park gestopt in Green River en daar even een rondje gereden (meer is het dorp ook niet). De straat heeft verschillende motels, we zijn bij een Motel6 terecht gekomen. Drie kwartier van Arches en zonder ontbijt😂

Bij de plaatselijke truckstop hebben we onze lunch genuttigd. Gelukkig is dat hier net zo als in NL, een erg goede hap eten voor een goede prijs. Beiden hebben we een ontbijtje (!) genomen, dat wordt hier de hele dag geserveerd, heerlijk gebakken ei met bacon en Texas Toast. Texas Toast??? Ja, ik had ook geen idee wat het was, maar helaas weet ik het nu wel. Geroosterde boterham met kruidenboter, errug lekker 😋. Weer iets om te negeren 🤣

Daarna zijn we naar Arches gereden om het park alvast te verkennen. Het is niet zo heel groot, maar er is heel veel te zien. Voor het eerst deze reis, duurde het een half uur voor we binnen waren. Het is dan ook zaterdag, dus waarschijnlijk drukker dan door de week.

Ook hier staan we weer versteld van wat de natuur allemaal gedaan heeft en nog doet. We vallen van de ene verbazing in de andere. Dit park staat bekend om de bergen met natuurlijke togen.

We zijn vandaag eerst helemaal naar het einde gereden, waar we een korte maar supermooie trail hebben gelopen met als cadeau zicht op de Landscape Arch. Echt zo prachtig! Op de terugweg kan je nog langs Pine Tree Arch en Tunnel Arch, natuurlijk hebben we deze ook gezien. Het was een leuke rit om het park te verkennen en een leuke wandeling om mee te beginnen. Straks even de dag van morgen inplannen, want er zijn nog veel togen te bewonderen. Het was vandaag prachtig weer en dat wordt het morgen als het goed is ook.

Wat opvalt aan dit park is dat je, om alle mooie togen te zien, echt de auto uit moet en een stuk(je) moet lopen om ze te zien. Bij veel parken kan je in de auto blijven zitten om een goede indruk te krijgen, dat is voor de luie en meestal te dikke Amerikaan natuurlijk goed geregeld...... Maar dit is leuker!!

Vanavond maar weer bij de Truckstop gegeten, Henk Fish & Chips en ik een Taco salade. Ook dit was weer heerlijk. Wellicht kijken we morgen verder in de straat, maar....... Affijn, dat lezen jullie in het volgende verslag.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Mooie foto's. Doet me meteen denken aan Western films.

Berno 2019-05-19 06:57:56

Wauw dat ziet er mooi uit. Ik vraag me af hoe dat ontstaat is en hoe oud enz enz. Maar dat kunnen jullie vast well vertellen als ik de rest van de fotoos zie. Want daar ben ik wel benieuwd na. Knuffel xx

Gerda 2019-05-19 08:48:32

Dat ziet er gaaf uit, zal de moeite waard zijn om in te wandelen. xxx

Hetty 2019-05-19 09:28:55

Hebben jullie ook een rustdag ingepland ? Het gaat maar door ! Prachtige foto’s en leuk om te lezen !

Esther 2019-05-19 11:43:54
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.