Cheyenne nog steeds in de sneeuw

Verenigde Staten, Cheyenne

Hoi!

De sneeuwbuien waren nog niet weg toen wij wakker werden. De weg was wel goed begaanbaar, dus zijn we na langzaam wakker worden Cheyenne downtown gaan verkennen. Dat is wel wat lastig als er overal nog dikke pakken sneeuw op straat liggen. Maar er is een mooi museum, het Wyoming State Museum. Er waren allerlei exposities over de geschiedenis en het heden van Wyoming. Een mooie video over Yellowstone Park gezien, daar zij we over een dag of 8, dus al een beetje voorbereid. Verder de dag volgemaakt met winkeltjes bezoeken en een selfiestick gescoord voor $ 1. We hadden gelezen dat dit het walhalla voor western kleding zou zijn, maar dat is iets te veel eer. De ultieme Western laars heb ik nog niet gevonden (behalve die op de foto, maar die is een maatje te groot).

Aan het eind van de dag bij een geweldig steakhouse gegeten. Dat moest er natuurlijk ook een keer van komen. Morgen is het rustig weer, boven nul en geen neerslag, dus we verwachten een goede reis naar de ranch in Nemo!

Fijn weekend allemaal!

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Ziet er allemaal gezellig en mooi uit. Volgens mij vermaken jullie je daar wel of niet?

Berno 2017-05-20 06:00:25

Ik had er geen idee van dat jullie op winter vakantie zouden gaan. Wat een sneeuw! Lees hier in de krant dat er in delen van de vs, extreme weersomstandigheden zijn. Maar je krijg wel mooie plaatjes. Have fun!' Dikke knuffels.

Gerda 2017-05-20 07:36:59

Leuk die foto's . En wat een berg sneeuw. En die selfiestick is een must. Henk moet nog wel even leren om ' spontaan' te lachen... Hopelijk in Nemo iets prettiger weer. Be carefulllll en mensen wat een genieten zo hè. Liefs

Esther 2017-05-20 08:34:44

Leuk zo'n selfiestick he😊😊

Janine 2017-05-20 09:00:55

Hadden jullie nu niet een iets mooiere achtergrond kunnen kiezen om een foto te maken?of gaan we die nog krijgen.😄

Marjory 2017-05-21 21:29:23

Ik ontvang niks meer sinds zaterdag. Gaat alles goed ?

Esther 2017-05-25 22:30:42
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.