Reisdag

Verenigde Staten, Visalia

Na een heerlijke nachtrust na alle indrukken van gisteren, zijn we vanmorgen wakker geworden met een rood hoofd. Natuurlijk te weinig gesmeerd en dan heb je een rooie kop na zo'n dag op het water😂. Maar ach, dat is het waard! Na het ontbijt richting Visalia gereden waar we vanmorgen online nog even een motel hadden geboekt. Onderweg een paar keer gestopt om wat plaatjes te schieten van Reservoirs. Ze doen in Californië veel moeite om deze aan te leggen, zodat de landbouw hier gewoon door kan gaan. En ze slaan twee vliegen in 1 klap, want de stuwmeren worden ook meteen als recreatiegebied aangewezen. Sequoia & Kings National Park liggen op ongeveer 50 minuten rijden van ons motel (al doet de naam anders vermoeden), voor Amerikaanse begrippen is dit in de buurt. De komende dagen verblijven we in Visalia om in Sequoia NP te wandelen, gelukkig wordt het hier morgen 32 graden 🥵 we zien wel hoe ver we komen. In het bos is wel veel schaduw. We hebben het visitor center vandaag al bezocht om een goede trailmap te kopen, zo kunnen we ons niet vergissen in de afstand. Vanavond, tot grote vreugde van Henk, bij Red Lobster gegeten (ik vond het overigens ook heerlijk hoor 😜) Is een keten van Seafood restaurants en zit toevallig aan de overkant van ons motel, dus...... Alweer een dag genoten. Tot morgen maar weer!

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

En vandaag wel goed smeren.....Veel plezier

Sandra 2019-05-12 07:41:18

Ha ha zetten jullie ff de Achterhoek op de kaart? :) Veel plezier.

Berno 2019-05-12 07:55:46

Jullie zitten er lekker in , goed eten , mooie ervaringen op doen en mooi weer . Erg leuk om te lezen ! Ga zo doooorrrrr .

Esther 2019-05-12 09:06:13

Petje af hoor. Leuke foto's. Doen jullie wel een petje op bij het wandelen?

Charles 2019-05-12 11:34:58
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.