Kavos & Lefkimmi

Griekenland, Kerkira

We vertrekken vandaag weer met de bus van 8:15 naar Kavos. Eens kijken of we dokter Kostas kunnen spotten :-P

Het is nu nog uitgestorven, de ellende van zuipende jongeren staat op het punt van beginnen. Discotheken, restaurants en cafe's zijn bezig met een grote schoonmaak na maanden dicht te zijn geweest. Ik vraag me af waarom want binnen een paar weken zit het hier vol met zuipende & kotsende jeugd :-) Maar zoals gezegd nu nog heerlijk rustig en dokter Kostas heeft nog even vrij!

Het dorp stelt niet veel voor. Een straat vol met bars, restaurants, discotheken, ziekenhuisposten (we tellen er 6 op nog geen 2 kilometer!) en winkels waar de drank al ruimschoots aanwezig is. We houden het al snel voor gezien en lopen naar het natuurgedeelte. Dat spreekt ons iets meer aan!

Het is een kilometer of drie door weelderig groen lopen naar een mooi strand (Arkoudilas Beach) wat nu nog verlaten is. Onderweg spotten we veel wildlife in de vorm van vlinders en andere insecten en een grote groene hagedis.

Vanuit Kavos gaan we naar het volgende dorp Lefkimmi. Daar maken we een wandelingetje naar en over de zoutmeren. Helaas geen flamingos maar het is wel apart. Onderweg komen we veel vervallen huizen tegen wat ik persoonlijk wel heel mooi vind, fotogeniek dorpje.

We zijn pas om half acht terug dus kunnen gelijk aanschuiven bij het diner.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Prachtige foto's weer. Idd stil in sex drugs en rock en roll stad 😂

Ma 2017-05-18 21:20:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.