pindat

Santorini

13 mei 2016 - 20 mei 2016

We kennen elkaar dit jaar 25 jaar dus om dit te vieren gaan we weekje naar Santorini! Er zijn heel veel stelletjes die daar trouwen of hun trouwfoto's laten maken maar dat gaan wij dus niet doen!!!

Ik had van te voren een aantal wandelingen uitgezocht maar het weer werkt niet mee zodat de 'planning' een beetje in de war loopt. Wil wel mooi weer hebben met lopen en de eerste 3 dagen is het bewolkt met regelmatig een fikse bui. Daarna wordt het gelukkig beter en komen er toch nog een aantal wandelingen aan bod ;-)

Santorini wordt het mooiste Griekse eiland maar ik ben het daar persoonlijk niet mee eens. Oke, het is mooi en de pittoreske witte dorpjes en kerkjes met blauwe koepels zijn echt plaatjes om te zien, maar ik heb echt wel mooiere elanden gezien. Zoals ik al zei...dat is persoonlijk...

Maar zoals op alle eilanden ook hier weer supervriendelijke mensen en superlekker eten. En zolang je mij op een willekeurig eiland neerzet ben ik tevreden :-D

De foto's die bij de reisverslagen staan zijn maar een kleine impressie!

Album bestellen

Bestel van deze reis een prachtig fotoalbum. Hierin staan alle reisverhalen, foto's en locaties van deze reis. Het album wordt automatisch voor je gemaakt zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Maak een fotoalbum van deze reis

Andere reizen van Droomreizen