pindat

Jersey UK

31 jul 2010 - 07 aug 2010

Geen idee hoe ik op het idee ben gekomen om naar Jersey te gaan maar het is in ieder geval heel goed uitgepakt. Wat een heerlijk eiland zeg en dat op maar anderhalf uur vliegen!

We hadden fietsen gehuurd maar het bleek eigenlijk bijna geen doen te zijn voor ons om steeds heuvel op heuvel af te rijden, doodvermoeiend. Uiteindelijk hebben we ook maar 3 dagen gefietst. Een ritje naar het noord-oosten (niet te doen), eentje naar zuid-westen (goed te doen op een enkele helling na) en de laatste naar Shell Garden (goed te doen).

De rest hebben we met het openbaar vervoer gedaan wat voor zo'n eilandje echt super geregeld is. Het hele eiland is bereikbaar met verschillende bussen. Een dagkaartje kost maar 6,50 dus ergens uitstappen en een stukje wandelen, de bus in en ergens anders er weer uit. Onverwachts is dit echt een hele leuke en actieve vakantie geworden!

De foto's die bij de reisverslagen staan zijn maar een kleine impressie!

Album bestellen

Bestel van deze reis een prachtig fotoalbum. Hierin staan alle reisverhalen, foto's en locaties van deze reis. Het album wordt automatisch voor je gemaakt zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Maak een fotoalbum van deze reis

Andere reizen van Droomreizen