Naar huis...

Nederland, Rotterdam The Hague Airport

Eindelijk een dagje uitslapen, we ontbijten om 9:15. Daarna nog een laatste wandelingetje naar de stad om de laatste 'Jersey ponden' uit te geven.

Om 12:30 worden we opgehaald, het is ± 45 minuten rijden naar het vliegveld dus tegen de tijd dat we er zijn hoeven we nog maar een uurtje te wachten tot we in mogen stappen, ideaal!

We zouden om 14:35 de lucht in moeten maar om de èèn of andere reden zijn ze wat bagage vergeten, dan is het nog wachten op de vrachtpapieren...pffffff, het is ondertussen al 15:00, we hadden al bijna thuis kunnen zijn. Ik ga graag op vakantie maar als het eenmaal de laatste dag is wil ik zo snel mogelijk naar huis... Een paar minuten later gaan we eindelijk de lucht in. Hij vliegt aardig door, we landen maar 15 minuten later dan de bedoeling was. Zwager/broer staat ons al op te wachten dus we kunnen gelijk weg. Rond 18:15 zijn we weer heerlijk thuis...

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.