Naar huis...

Nederland, Schiphol

We moeten vandaag toch echt naar huis. Eigenlijk maar goed ook, we zijn bijna blut!

We vliegen pas om 13:00 dus we kunnen alles lekker op 't gemakkie doen. Om 11:00 gaan we naar het vliegveld, bij de douane gaat net als op de heenweg de pieper weer af. Heb ik dat weer...jas en schoenen weer uit...piept nog steeds...oorbellen uit...JA, dat was 't dus.

Om 16:15 zijn we weer thuis en kunnen we weer terugkijken op een mooie vakantie. Vooral Jostedalsbreen, de Lysefjord en het Setesdal waren echt schitterend!!!!
Het weer is ook erg meegevallen, alles is in Nederland gevallen, daar hebben we geen problemen mee, als het vanaf nu maar droog blijft ;). Nu weer sparen voor de volgende reis naar Noorwegen...we MOETEN de Lofoten en de Noordkaap ooit nog eens gaan bekijken. Maar dat duurt nog wel een paar jaar. Maar dat geeft niet, je moet wat hebben om naar uit te kijken!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.