Wandeling naar Praia de Sao Rafael

Portugal, Praia de São Rafael

We trachten uit te slapen maar mij lukt dit zoals gewoonlijk de laatste niet in verband met m'n frozen shoulder. Erg pijnlijk ondanks sterke pijnstillers. Gelukkig doet de warmte me hier wel goed, overdag heb ik er behalve dat ik mijn arm zo goed als niet kan bewegen in ieder geval minder pijn aan.

We lopen langs de haven van Albufeira en nog door een stukje binnenland en gaan dat weer richting de kust. We komen uit bij het prachtige Praia dos Arrifes. We lopen via de kliffen verder en komen regelmatig mooie stranden tegen. We hebben er zelfs eentje helemaal voor onszelf ;-)

Ondanks dat we de dolfijnenexcursie niet konden vanwege mijn schouder (te pijnlijk dat gehobbel in een bootje) hebben we toch vanaf de kliffen gezien. Kleine troost, maar toch...

Bij Praia de Sao Rafael lunchen we met een schitterend uitzicht. Dan lopen we op ons gemak weer terug naar het hotel. Ondertussen is het vloed geworden en het strand waar we net waren - Praia dos Arrifes - is bijna verdwenen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.