Hoek van Holland - Hull

Verenigd Koninkrijk, Engeland

Om 14:00 uur arriveert onze taxi, pa & ma, en worden we in Rotterdam gedropt. Daar stappen we in de OAD-bus en gaan we naar de Europoort. Het is ongeveer 36° dus we zijn eigenlijk blij dat we naar Schotland gaan, het is daar ongeveer 23°. Dat is warm zat, vinden wij!

Om 17:00 uur stappen we op de boot en we vertrekken uiteindelijk pas om 21:30. We kijken even hoe we de Europoort uit varen en gaan dan naar binnen. Er is een leuk bandje aan het spelen, dus we vermaken ons wel.

Om 24:00 gaan we maar 's naar onze "buitenhut", kijken of we kunnen slapen. Dat zal wel niet, helaas gaat de klok ook nog een uur achteruit zodat we ons nog een uurtje langer kunnen irriteren aan het "wakker liggen". Maar we kunnen het ook positief bekijken: ALS we kunnen slapen, hebben we lekker een uurtje extra!Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.