Jeepsafari Troodos

Cyprus, Troodos Mountains

Vandaag gaan we helaas de 1e jeepsafari doen. Het begint goed, de zon schijnt en de lucht is blauw met heel veel wolken. Helaas duurt dit niet lang, we zijn nog geen half uur onderweg en de regen komt met bakken uit de hemel.

Voor de veiligheid gaan we vanochtend dus niet off-road maar rijden we gewoon via asfaltwegen. Tussen de middag eten we in een restaurant waar we veel verschillende Cypriotische gerechten krijgen. Zo lekker hebben we heel de week nog niet gegeten...

Na de lunch gaan we naar het Kykkos klooster. En ik moet zeggen dat het voor een klooster wel een heel mooi klooster is. Alles ziet er netjes uit, alle muren en plafonds zijn beschilderd met bijbelprentjes. In de kerk mogen we niet filmen of fotograferen maar het is een en al goud wat er blinkt en ook hier alle muren en plafonds weer volgeschilderd met bijbelprentjes.

Ondertussen is het al weer even droog dus we gaan toch nog een stukje off-road. We maken een stop bij de bekende Veneziaanse brug, daarna nog een koffiestop en dan gaan we terug naar Paphos.

Het thema is Gourmet, ik hou het deze keer maar op een zo goed als vegetarisch diner en we besluiten morgen uit eten te gaan. Zijn het hotelvoer zat!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.