Jeepsafari Akamas

Cyprus, Akamas Peninsula National Park

Vandaag gaan we de tweede jeepsafari doen. In paphos schijnt de zon maar als we in noordelijke richting kijken waar we naartoe gaan is het een grote grijze grauwe massa. Het zal toch niet weer?

Het zal dus wel! Regen, hagel, onweer en bliksem tot een uur of half 2. We rijden overal voorbij er valt toch niets te zien. Nikos roept steeds dat doen we vanmiddag wel als het droog is... We rijden door naar Latchi waar we weer een heerlijke lunch krijgen met Cypriotische gerechten.

Daarna knapt en vanlieverlee op en gaat de zon uiteindelijk nog uitbundig schijnen. We slippen en glijden richting Lara Beach voor een korte fotostop en gaan daarna naar de Avakas kloof. Daar maken we een wandelingetje, grotendeels door het water want er is best veel gevallen :-(

Het Franse thema is zoals we ondertussen gewend zijn ook niet echt een succes...

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.