Saas Fee & Matterhorn

Zwitserland, Saas-Fee

Saas Fee staat vandaag op de agenda. We gaan met de hoogste metro ter wereld naar 3500 meter hoogte. Je schijnt er een prachtig uitzicht te hebben...maar vandaag ff niet. Het is erg mistig of bewolkt, het is maar net hoe je het bekijkt. We maken een paar fotootjes op de sneeuwschuiver en scooter, je moet toch wat he!

Omdat dit maar een halve dagtocht was stelt Maurice (buschauffeur) voor om naar Zermatt te gaan, en de Matterhorn te bewonderen. Die moet je toch gezien hebben als je in Zwitserland bent, toch? Nou...niet dus! Vanuit het dal zagen we 'm al niet, maar we gaan met een treintje naar Gornergrat (3131 m) en volgens het beeldscherm is tie te zien. Vol goede moed stappen we in het treintje, en tegen de tijd dat wij boven zijn zit de lucht potdicht. Hebben wij dat weer, een kapitaal betaald voor wat?? Mist/wolken en af en toe een glimp van een berg, meer krijgen we er niet voor. Maar dat schijnt vaker voor te komen, zeggen ze. Er zit maar 1 ding op...we moeten nog maar 's terugkomen. Gedesillusioneerd gaan we weer naar beneden, en welja, het begint op te klaren.

Helaas moeten we met de bus mee, dus we hebben geen tijd om te wachten tot
de Matterhorn in zicht komt, helaas!


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.