pindat

Noorwegen

01 aug 2012 - 13 aug 2012

Eindelijk is het dan na 7 jaar zover...we gaan weer naar Noorwegen. En dan nog wel naar de Lofoten! In eerste instantie was het bedoeling dat we een hotel in Svolvaer zouden boeken en daarvandaan met openbaar vervoer de Lofoten zouden gaan bewonderen. Maar dit bleek niet echt een goede optie.

Over naar plan B. Een reis geboekt via ByzondereReizen. Een Nederlands stel dat in Laukvik woont en daar een tweede huis heeft omgetoverd tot 'logeerhuis'. Ze organiseren reizen voor zo'n 12 personen op de Lofoten. Al snel blijkt dat het logeren in een huis met nog 10 andere personen absoluut niet voor mij is weggelegd. Overdag als we onderweg zijn vind het prima met z'n allen maar 's avonds word ik daar chagrijnig van. Dan wil ik gewoon een eigen plekje! En niet weer met z'n allen in de woonkamer na het gezamelijk diner...ik ben daar gewoon niet sociaal genoeg voor heb ik geconstateerd ;-) Dat doe ik dus nooit meer, een groepsreis prima maar dan wel overnachten in een hotel met eigen kamer. Tot zover mijn beklag!

De Lofoten zijn echt schitterend en omdat ze een boot en een busje hadden hebben we ook echt wel veel gezien. We hebben ook een paar prachtige wandelingen gemaakt en zelfs onze eerste berg beklommen. Weliswaar was tie maar 500 meter maar toch... Al met al toch een hele mooie afwisselende reis door een sprookjesachtige omgeving. Love Norway!

De foto's die bij de reisverslagen staan zijn maar een kleine impressie!

Album bestellen

Bestel van deze reis een prachtig fotoalbum. Hierin staan alle reisverhalen, foto's en locaties van deze reis. Het album wordt automatisch voor je gemaakt zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Maak een fotoalbum van deze reis

Andere reizen van Droomreizen