Naar huis...

Nederland, Schiphol

Om 5:30 gaat de wekker, we eten om 6:00 en we vertrekken om 6:30 naar het kleine vliegveld van Svolvær. In 20 minuten vliegen we met het kleinste vliegtuig waar we ooit in hebben gezeten (er kunnen 35 mensen in) van Svolvær naar Bodø. Helaas is het zwaar bewolkt dus geen laatste mooie uitzichten op de Lofoten. Wat wel mooi is zijn de toppen van de bergen die boven de wolken uitsteken.

We moeten twee uur wachten voor het het vliegtuig in kunnen naar Oslo. Tijd maar een beetje volmaken met lezen en puzzelen, verder is er weinig te doen. Er zijn drie winkels waarvan er eentje dicht is???
De vlucht naar Oslo is prachtig, het eerste stuk is het helder en het echt geweldig om de bergen en fjorden van bovenaf te zien.

In Oslo moeten we ruim vier uur wachten. Na drie kwartier hebben we de winkels wel gezien. Dan maar een beetje mensen kijken...ook dat ben je na een uur beu.
Om 16:00 kunnen we eindelijk het vliegtuig in en om 18:20 zijn we weer op Nederlandse bodem. Pa en ma zijn net gearriveerd dus we kunnen gelijk op weg naar huis.

Na zo'n lange dag reizen wil je nog maar èèn ding...op de bank hangen met een drankje en een zak M&M's....Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.