Van Perth naar Hull

Verenigd Koninkrijk, Engeland

6:15 gaat de wekker, het wordt steeds vroeger. Wordt weer een erg lange dag vandaag, grootste gedeelte een beetje in de bus hangen.

We maken ff een stop bij de grens, daar staat een steen met aan de ene kant Scotland en aan de andere kant [uiteraard] England geschreven. Aan de "Scottisch side" staat een piper te spelen. Nog een laatste kans om wat foto's van Schotland te maken.

We lunchen in een tuincentrum. We nemen fish & chips en wat drinken en zijn maar liefst £ 15,20 kwijt, dat is € 22,50. En dan is het nog niet eens lekker, de chips gaan wel maar de fish is moddervet en is meer paneermeel dan vis. Het geld echt niet waard dus. Maar goed...niet te lang over nadenken, we zijn tenslotte op vakantie!

We gaan verder naar Hull maar maken eerst nog ff een ijsstop ;). Onze laatste mint-chocolate ijsjes, dat wordt afkicken!


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.