Þingvellir, Hraunfossar, Borganes & Hellnar

IJsland, Hellnar

Na het ontbijt rijden we eerst naar Þingvellir en maken daar een wandeling door de kloof.

Dan rijden we de binnenlandroute 'Kaldidalur', 2 uur lang worden we heen en weer geschud - volgens mij zitten m'n hersens in m'n voeten en m'n maag in m'n hoofd - maar het is echt supermooi! We maken een paar fotostops en lunchen ook 'in the middle of nowhere'.

Vervolgens rijden we naar de waterval Hraunfossar, had er uiteraard al foto's van gezien maar in het echt is het nog veel en veel mooier.

In Borganes maken we nog een stop zodat de reisleider wat boodschappen kan halen voor de lunch, leuk plaatsje gelegen aan de Borgarfjörður.

Na een stop bij de Deildartunguhver (heet water bron) en een 'zeehondenstop' komen we uiteindelijk om 19:20 aan in Hellnar, een lange maar prachtige dag. De woorden, prachtig, mooi & schitterend zullen nog vaak voorbijkomen!


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.