The Burren & Cliffs of Moher

Ierland, Doolin

De wekker gaat om 7:00, ff douchen en ontbijten, alweer ei & bacon, het enige alternatief is toast met jam. Tja...dan toch maar weer aan de eieren.

We vertrekken om 9:00 naar Kilfenora. Daar bezoeken we een info-center en bekijken een film over The Burren. Vreselijke kwaliteit maar wel Nederlands gesproken! We rijden verder door The Burren en maken een stop bij de ruïne van Leamaneagh Castle en bij het prehistorische graf: Poulnabrone Dolmen.

We lunchen weer met "mooi uitzicht" in Doolin. In de verte liggen de Cliffs of Moher, die we na de lunch gaan bezoeken. De kliffen steken zo'n 200 meter loodrecht uit de oceaan op. Heel mooi! Sjaak vindt het nodig om op z'n buik naar de rand te kruipen om een foto te maken, ik blijf op veilige afstand, er is pas nog iemand naar beneden gevallen. Je kan wel raden hoe dat afgelopen is.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.