Garanish Island, Kinsale & Cork

Ierland, Cork

's Ochtends gaan we naar Glengariff, waar we op de boot stappen naar Garanish Island. Dat is eigenlijk een tuin op een eiland met uitzicht op Bantry Bay, erg mooi! Tijdens de boottocht zien we gelukkig WEL de zeehondjes.

's Middags maken we een stop in Kinsale. We kunnen wandelen naar het dorp of gelijk in het dorp afgezet worden om te winkelen. Je begrijpt het al: wij gaan lopen, hebben al weer lang genoeg in de bus gezeten. Hebben bijna gelijk spijt dat we gaan lopen, de weg gaat eerst bijna stijl naar beneden en daarna bijna weer stijl omhoog. Erg goed voor de kuiten. In bijna 45 minuten zijn we in Kinsale. Nog ff snel wat boodschapjes halen voor morgen, en dan de bus weer in.

Daarna rijden we door naar Cork waar we overnachten. Hebben weer een superkamer, nu zelfs twee 2-persoonsbedden. Het wordt steeds beter!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.