Jotunheimen & Hemsedal

Noorwegen, Buskerud

Na het ontbijt gaan we naar de Jotunheimen, het hoogste gebergte van Noorwegen. Onderweg maken we nog een paar "fotostops", de buschauffeur (Ron Uijen) woont zelf in Noorwegen en is er zelf ook helemaal "weg" van, dus hij heeft de regel ingesteld dat als we wat moois zien "fotostop" door de bus moeten gillen, en indien het dan mogelijk is slingert tie de bus aan de kant. (ook als het eigenlijk niet kan doet tie dat, wat ons dan toch weer een hoop plaatjes oplevert!)

We hebben de lunch van het hotel meegekregen, dus die eten we op bij een fjord met uitzicht op de Jotunheimen. Hadden we thuis maar zo'n uitzicht!

Op weg terug naar Geilo maken we nog een stop bij een waterval in Hemsedal. We moeten er een tijdje voor ploeteren om er te komen, maar dan heb je ook wat.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.