Rhodos Stad

Griekenland, Rhodos

Na een lekker kort nachtje (22:45-1:00) komen onze vrienden ons om 1:30 ophalen. Weer naar Schiphol, zijn we daar pas geleden ook niet geweest? Er valt niet veel te doen dus we gaan gelijk door de douane.

Na 3 uur en 20 minuten (2542 km) landen we op Rhodos. Het is 9:45 en al 28°, gloeiend heet! Gelukkig staat er een lekker briesje, dus is het aardig uit te houden.

We zijn rond 11:00 in hotel Mediterranean in Rhodos-Stad. We gooien de spullen op de kamer en gaan de omgeving eens verkennen. We lopen langs Mandraki Haven en bekijken even wat winkeltjes. Terug in het hotel nemen we een duik in het (kleine) zwembad. Het water is ijskoud. Om een een of half 4 hebben we 't ff helemaal gehad en doen een minidutje.

We eten om 18:30, het is een buffet en het smaakt heerlijk. Daarna gaan we nog ff een stukkie lopen. Om half 8 is het al donker, dat had ik niet verwacht. Terug in het hotel willen we de foto's gaan bekijken...zijn we het kabeltje vergeten. Kunnen de foto's dus niet op de laptop zetten. Morgen maar 's zien hoe we dit op gaan lossen.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.