Dagje Grouse Mountain

Canada, Grouse Mountain

Vandaag een dagje de berggeit uithangen, we gaan naar Grouse Mountain in Noord Vancouver. Eerst met de gondel en daar na met een vreselijke stoeltjeslift omhoog. Er is sinds dit jaar een nieuwe attractie: Eye of the Wind, een windmolen waar je naar boven kan en dan een prachtig 360° view zou moeten hebben... Vandaag dus ff niet, heel veel mist/bewolking. Dan maar wat shows kijken! De lumberjackshow is echt heel erg grappig maar dat zie je op de foto helaas niet, de vogelshow wel ;-)

Nog even wat drinken in de stad en dan diner en ontbijt scoren...jaja, ik 'kook' vandaag zelf! Broodje hotdog ;-)

De reis moet nog beginnen en we zijn nu al kapot, geen idee hoeveel kilometer we gelopen hebben maar in ieder geval heel veel meer als thuis! 's Avonds toch nog maar een stukje lopen, alles voor de foto...het mooie 'bolletje' van Science World moet er toch echt ook op!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.