Vlucht naar Santorini

Griekenland, Fira

We vertrekken weer lekker vroeg...de Schipholtaxi staat om half 4 voor de deur. Voordeel daarvan is dat je lekker bijtijds op je bestemming bent. We zijn er al voor 11 uur. Er is maar 1 bagageband en er zijn maar liefst 2 vliegtuigen geland dus je begrijpt het al...het duurt even voor de koffers er zijn.

Het hotel (Ifestos Villa) ligt net iets buiten Fira en is maar een kwartiertje rijden. Het wordt gerund door de zeer vriendelijke Belgische Maria. Dat praat lekker makkelijk ;-)

De kamer is al klaar dus gauw even omkleden, wat eten en dan Fira bekijken. Voor de mooie uitzichten is het veel te heiig maar Fira zelf is heel erg leuk. Een wirwar van smalle straatjes, trapje op trapje af, al die witte huisjes en kerkjes met blauwe koepels...prachtig!

We eten souvlaki bij Stani Tavern, daar hebben we mooi zicht op de andere eilandjes. Helaas zijn we de camera vergeten dus gauw heen en weer naar het hotel voor wat zonsondergangfoto's.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.