Boottochtje

Noorwegen, Laukvik

Vandaag gaan we voor de laatste keer de zee op. We varen naar een eilandje waar jan van genten zitten. Normaal gesproken zijn er ook een stuk of 30 zeearenden te zien die de jongen 'vangen' die proberen uit te vliegen. Ze hebben waarschijnlijk weer allemaal een snipperdag of zijn nog niet terug van vakantie, er is niet eentje te zien!

Daarna varen we de Higravfjorden in. Het is ijskoud dus ik zit lekker binnen bij de kachel, tot Sjaak komt roepen dat ik toch echt naar buiten moet komen, het is hartstikke mooi hier! Okè dan...gelukkig zitten we nu tussen de bergen en is het een stuk aangenamer zonder die wind.

Frank probeert een visje te vangen, verspilde moeite, er zit niks! Marijke heeft ondertussen een Noorse lekkernij gemaakt, worst met bacon in een wrap, het is echt heerlijk en warm!


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.