Gretna Green, Loch Lomond & Oban

Verenigd Koninkrijk, Oban

Na alles bij elkaar zo'n 2 uur "geslapen" te hebben worden we om 6:00 gewekt [hoera...het is vakantie!!!], en zitten we om 6:45 aan het ontbijt. We nemen maar wat croissantjes en fruit i.p.v. het engelse ontbijt, dat krijgen we de rest van de vakantie waarschijnlijk ook al.

Om 8:00 zitten we weer in de bus en gaan we verder op weg naar Schotland. Het is "Engels" weer: bewolkt, geen zon te zien en maar 18°. Dat is de helft van de temperatuur thuis!

Om 13:00 gaan we dan eindelijk de grens over en zijn we in Schotland. De zon begint gelijk te schijnen, hoe is het mogelijk! We maken een stop bij Gretna Green, daar spelen we een Schotse bruiloft na met 2 medereizigers in de hoofdrol. We vieren dit in de bus met een mini glaasje whiskey, onze keel staat gelijk in brand, dit spul is niet te zuipen!

We rijden verder naar Loch Lomond. Het is hier erg mooi, jammer genoeg blijven we hier maar een half uurtje. Daarna door naar het hotel in Oban waar we 4 nachten zullen blijven. We zijn er om 19:30. Zodra de bus stopt ren ik eruit, ben plotseling vreselijk beroerd. Ik waggel het hotel in op zoek naar een WC. Ik zweet me rot, zie bijna niks zo duizelig ben ik, kan amper op m'n benen blijven staan. Maar uiteindelijk in een helder moment zie het bordje toiletten. Pffffff, gered. Na "gedane" zaken, zal er niet over uitwijden ;), voel ik me weer een stukje beter. Geen idee waar dat nou ineens vandaan kwam, ik hoop het ook echt niet nog een keer mee te maken! Misschien de whiskey??

We eten om 20:00, daarna lopen we nog even een stukje langs de haven van Oban.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.