Matmora & Grunnførfjord

Noorwegen, Matmora

Vandaag gaan weer de berggeit uithangen. We gaan de Matmora nog een keertje beklimmen. Gelukkig is het deze keer iets minder hoog en pad is een stuk makkelijker.
Dat is maar goed ook want we hebben nog steeds spierpijn!

Het eindpunt van deze klim is een bergmeertje, de rest van de groep gaat nog een klein stukje verder naar boven wij blijven bij het meer en lopen daar een stukje omheen en eten er een bammetje. Om 15:00 zijn we weer thuis, ff douchen en tja...boekie lezen dan maar tot het eten klaar is.

Na het eten gaan we nog een eindje fietsen, ik ben dik ingepakt...blijkt het 22° te zijn in het zonnetje :-) We gaan weer naar de dam bij het Grunnførfjord, ziet er een stuk mooier uit met de zon. Op de terugweg fietsen we een mooie zonsondergang tegemoet, waarschijnlijk de laatste die we zullen zien want het weer gaat een stuk slechter worden helaas.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.