Op naar Venetië

Italië, Venetië

We vertrekken weer lekker bijtijds. Om 4.00 gaan we op weg naar Schiphol. Om 7.00 gaan we lucht in, het vliegtuig is nog niet eens voor de helft vol dus we hebben de ruimte!

Op het vliegveld kopen we voor € 52,- pp een 3 daagse kaart voor het openbaar vervoer, oftewel de bus van en naar het vliegveld en 3 dagen onbeperkt gebruik van de waterbussen.

Als we in Venetië aankomen zijn we alle 6 onder de indruk ;-) Mooi blauw water, mooie gebouwen en leuk om te zien dat echt alles via het water gebeurd. Zoals het bij ons een gekkenhuis is op de weg is dat hier op het water.

We dumpen onze spullen in het appartement en gaan op zoek naar een Italiaanse lunch. Daarna slenteren we door de stad. Prachtig die wirwar van straatjes en bruggetjes.

We eten lasagna in een restaurant op nog geen 10 meter van het appartement, we zijn moe en hebben geen zin meer om verder te lopen!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.