Kilkenny, Powerscourt & Dublin

Ierland, Dublin

Om 9:00 vertrekken we naar Kilkenny, een middeleeuws stadje. We krijgen daar weer 2 uur de tijd om rond struinen, lees winkelen. We kunnen geen winkel meer zien, maar de rest schijnt het helemaal geweldig te vinden, dus misschien ligt 't aan ons! Wij zijn niet van die "winkelaars".

We moeten lunchen in de bus, want het is nog een eind rijden naar Powerscourt. We rijden door de Wicklow Mountains, is mooi, maar er wordt niet gestopt. Als we vanmorgen maar een uurtje in Kilkenny hadden gebleven hadden we hier tijd zat gehad voor minstens 1 fotostop.
Affijn, uiteindelijk zijn we bij Powerscourt. Dit blijkt dan wel weer heel mooi te zijn. Mooi uitzicht op de Wicklow Mountains.

We overnachten, ver buiten het centrum, in Dublin. Onze kamer is bijna een flat. Hal, badkamer, slaapkamer, woonkamer en een keuken. Dat is toch een mooie afsluiter!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.